programma 2016

Dit Is het programma welke wij in 2016 hebben geboden:

Vrijdag 3 juni 2016

17:30 – 19:15 uur avond eten:
zumba op het programma van het stoere meiden weekend 2016De gasten worden welkom geheten op camping Starnbosch en daarna zullen wij weer heerlijk broodje shoarma voor jullie klaar maken. Naar eigen wens kan er sla, komkommer en allerlei sausjes worden toegevoegd.

20:00 – 21:00 uur Zumba:
We starten de vrijdagavond van het stoere meiden weekend met een uurtje zumbaparty.
Een Zumba Party bestaat uit een Demo, Workshop, Zumba Batlle, Limbo dansen en een Zumba Contest. Iedereen wordt opgezweept door de vrolijke Latijnse klanken, niemand kan dan ook stil blijven staan.
De party wordt verzorgd door Sonja van Duin. Zij trekt met een hele Zumba tour langs vele campings en bungalowparken.

karaoke tijdens het stoere meiden weekend op camping starnbosch21:00 – 22:00 uur The Voice of Starnbosch:
We willen wel weten of er nog geschikte stemmen tussen jullie zitten en daar komen we achter tijdens een uurtje karaoke. Je kan vele liedjes kiezen in de mappen en ze dan samen met je moeder of vriendinnen lekker mee zingen. Via het grote scherm kan het publiek de tekst mee zingen.

Zaterdag 4 juni 2016

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag.
 
10:00 – 12:00 uur: Klootschieten
klootschieten op het stoere meiden weekend 2016We gaan klootschieten in het bos. Klootschieten doe je met een houten bal de gevuld is met lood. Vroeger werd dit met een klomp harde aarde of klei gespeeld. Een aardkloot. Maar tegenwoordig speelt men met een houten bal. Bij klootschieten kijken we wie het parcours aflegt in zo min mogelijk worpen.

knutselen tijdens het stoere meiden weekend 201614:00 – 16:30 uur: Creatief
We gaan weer lekker creatief doen. Zo hebben we weer diverse leuke creatieve ideeën voor jullie uitgewerkt. We weer voor een populair creativiteit gekozen. Zo gaan we dit jaar glazen potten en flessen (ja het staat hier aardig vol nu) decoreren met behulp van jutetouw en allerlei versierselen. Aan het einde een kaarsje er in en je hebt weer iets prachtigs voor op de tafel.

17:30 – 19:30 uur: Avond eten
Hij mag natuurlijk niet ontbreken…. De stoere meiden barbecue! Je kan zelf de keuze maken wat voor vlees je op de barbecue gaat leggen. Natuurlijk ook aangevuld met patat, salade, stokbrood en lekkere sausjes.

gps / geocache tocht tjdens het stoere meiden weekend 201620:15 - 22:30 uur: gpstocht / geocaching
Vanavond gaan we op zoek naar het wachtwoord. Door een bezoek te brengen aan een aantal gps-punten kunnen jullie het geheim ontrafelen. Elke plaats op aarde wordt aangeduid met een gps code. Hoeveel graden oosterlengte en hoeveel noorderbreedte. Deze codes worden ook gebruikt om te zoeken op googlemaps maar ook voor je tomtom. In de meeste smartphones zit ook gps. Met een speciale app kunnen we de punten in het bos gaan bezoeken. Zorg dus dat je telefoon is opgeladen! Geen telefoon? Geen paniek! Per team is er maar eentje nodig. Lees hier hoe je de app installeert en instelt.
 

Zondag 5 juni 2016

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag.

breakdance en hiphop tijdens het stoere meiden weekend 201610:30 – 12:00 uur workshop breakdance / hip hop
Van morgen krijgen we eerst een leuke demo van breakdance en hiphop en Natuurlijk gaan wij dit daarna ook leren zodat we vanavond bij thuiskomst de blitz kinnen maken met onze eigen show. De workshop wordt gegeven door Ketjen van Diff Dance centre uit Zwolle waar ze nu druk met hun repetities zijn voor Koningsdag in Zwolle.

12:30 – 13:30 uur: Lunch
Lekker smikkelen van diverse broodsoorten (bolletjes, croissantjes, bruin, witrood). Vlees- en zoetwaren.

14:00 – 15:30 uur: Spelen met de laatste energie
We raken allemaal nu een beetje uitgeblust! Of toch niet? Nee we gaan nog even gezellig Kubb en Mulky spelen en Boogschieten.

16:00 uur: Inpakken en wegwezen
Helaas het zit er weer op het stoere meiden weekend. Het is dus weer inpakken geblazen en weer saai naar huis, school en het werk. Bah. Bah bah. Maar voor je het weet is het weer 2017 en dan is er vast weer een stoere meiden weekend.
Vergeet niet om uw SEP-card weer in te leveren! Breng deze naar de receptie en ontvang en leuk presentje.   

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?