Programma stoeremeidenweekend

We hopen natuurlijk dat je 23 tot en met 25 juni 2017 in je agenda geblokkeerd hebt. Dit willen jullie immers niet missen.
Het programma voor dit jaar zit weer boordevol met leuke activiteiten voor moeder en dochter. Van vrijdag tot zondag is het echt genieten voor de dames. met leuke spelen, creativiteit, workshop en natuurlijk weer heerlijk eten. We proberen elk jaar jullie weer een geheel ander programma te beiden. Vol met nieuwe uitdagingen voor jullie en voor ons. En ik denk dat we er dit jaar weer in geslaagd zijn om voor iedereen wat leuks in het programma te verwerken.

 

Vrijdag 23 juni 2017

We eten pizza tijdens het stoere meiden weekend uit onze houtoven17:30 – 19:15 uur avond eten:
De gasten worden welkom geheten op camping Starnbosch en daarna zullen wij weer heerlijk eten voor jullie klaar maken. We eten vanavond een zelf gemaakte pizza. Want we hebben nu een hout gestookte oven waar je heerlijk pizza in kan bakken. Iedereen mag zelf een eigen pizza maken en beleggen met van alles wat je lekker hierop vindt. Wat dacht je van ananas, ham, salami, vis, olijven, champignons, artisjokken, paprika, kaas en natuurlijk de lekkere tomatensaus. Natuurlijk houden wij ook rekening met diëten en allergie tijdens het weekend. Bij het aanmelden krijgt u ook de mogelijkheid om dit aan ons te melden. Heeft u dat nog niet gedaan? Een allergie of dieet meldt u hier aan ons.

20:00 – 22:00 uur Bos doordram tocht:
Alle deelnemers worden opgesplitst in teams die op een speciale manier worden "gedropt" op een geheime plaats in het bos. Vanaf dit punt start en een dit moet altijd op het programma van de dames .... stokbroodjesbakken!puzzeltocht weer terug naar de camping. Onderweg er zullen er opdrachten vervuld moeten worden om weer een stuk van de route terug te bemachtigen.

22:00 – 22:30 uur Stokbroodjes bakken:
Na terug komst van het bosspel gaan we nog even gezellig een stokbroodje bakken boven het kampvuur. Als die klaar is smeren we er heerlijk jam op.

Zaterdag 24 juni 2017

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag.
 
10:30 – 11:30 uur: Bootcamp
Vandaag beginnen we sportief met een bootcamp om de stoere meiden weer in een top conditie te krijgen. Alle spiergroepen worden na een rustige warming-up weer even soepeltjes getraind middels allerlei actieve maar vooral ook leuke oefeningen die voor iedereen op zijn eigen niveau zijn mee te doen. De bootcamp wordt gegeven door Sonja die we kennen van de Zumba les van vorig jaar. Sonja  heeft na jaren van Zumba zich sinds kort gespecialiseerd in “total workouts” om je lichaam weer in top conditie te brengen.

14:00 – 16:30 uur: Creatief
We gaan weer lekker creatief doen. Tijdens het stoere meiden weekend maken we veelvuldig gebruik van de natuur. En juist voor die natuur gaan wij nu eens wat terug doen. We gaan namelijk vogelhuisjes maken. Je kan je eigen fantasie er op los laten. Natuurlijk is er hulp voor al het gevaarlijke boor- en zaagwerk. En dan gaan we er pas echt wat moois van maken door hem leuk te decoreren met verf of beplakken met diverse materialen. Je kan er voor kiezen om je vogelhuisje na afloop van het stoere meiden weekend mee naar huis te nemen maar je mag hem ook later dit weekend ophangen in een speciale boom die we hiervoor hebben uitgekozen op de camping welke we helemaal willen vol hangen met vogelhuisjes. Een soort vogelflat gaan we dus maken.

17:30 – 19:30 uur: Avond eten
Hij mag natuurlijk niet ontbreken…. De stoere meiden barbecue! Je kan zelf de keuze maken wat voor vlees je op de barbecue gaat leggen. Natuurlijk ook aangevuld met patat, salade, stokbrood en lekkere sausjes.

20:15 - 22:30 uur: Lasergamen.
lasergamen op het stoere meiden weekend 2017lasergamen dat is pas stoer!Het bos bij de camping verandert waarschijnlijk in een zeer groot slagveld. De moeders en dochters zullen we opsplitsen in groepen. De lasergamepistolen werken op infraroodstralen die niet zichtbaar zijn (net zoals de afstandsbediening van je t.v.) Voordeel hiervan is dat er geen echte laser gebruikt wordt en het dus ook niet schadelijk is voor je ogen. De sensoren zijn in het geweer ingebouwd, dus je hoeft ook geen vest aan! De lasergamepistolen hebben een bereik tot wel 40 a 50 meter.  Wanneer je geraakt wordt door de tegenstander verliest je geweer een beetje kracht en als je te vaak geraakt bent dan stopt deze er mee. Bij de spelleiding kan je dan weer je geweer laten activeren maar kost jullie team wel weer een levenspuntje. Welk team wint er met het minste levenspunten?

Zondag 25 juni 2017

08:30 – 10:00 uur: Ontbijt op eigen gelegenheid
De kampwinkel is vanaf 08:30 uur open. Hier zijn ook diverse vers gebakken broodjes voor u verkrijgbaar voor een klein bedrag.

10:30 – 12:00 uur: workshop Capoeira
capoeira op het stoere meiden weekend 2017capoeira ... een dansend gevechtCapoeira is een Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Capoeira wordt niet 'gedanst' of 'gevochten/gespard', maar gespeeld. Dit woord geeft precies aan waar het in capoeira om draait: speelsheid, energie, beweeglijkheid en kameraadschap. Het spel vindt plaats in een kring van mensen, de roda. De workshop wordt gegeven door Zuzu die capoeira al beheerst vanaf zijn 10e jaar en in Nederland nu vele workshops en lessen geeft. Vorig jaar was dit een groot succes bij het vaderenzoonweekend en we zeiden toen al "dit is ook fantastisch voor de dames!".

 

12:30 – 13:30 uur: Lunch
Lekker smikkelen van diverse broodsoorten (bolletjes, croissantjes, bruin, witrood). Vlees- en zoetwaren.

14:00 – 15:30 uur: Middag programma
Hier kunnen jullie kiezen voor boogschieten en nieuw dit jaar darten. Wie is er die stoere vrouw die ook en 180-er gooit? 

16:00 uur: Inpakken en wegwezen
Helaas het zit er weer op het stoere meiden weekend. Het is dus weer inpakken geblazen en weer saai naar huis, school en het werk. Bah. Bah bah. Maar voor je het weet is het weer 2018 en dan is er vast weer een stoere meiden weekend.
Vergeet niet om uw SEP-card weer in te leveren! Breng deze naar de receptie en ontvang en leuk presentje.   

Nog even vermeldenswaardig:

  • Heb je geen tent of caravan. Kijk naar de verhuur mogelijkheden op de camping.
  • Wanneer je deelnemers in de familie hebt die al deelnemen aan het vader en zoon weekend. En je maakt gebruik van de zelfde tent of caravan. Dan kun je deze de week tussen het vader en zoon weekend en het stoere meiden weekend gratis laten staan.
  • Voor de drankjes krijgen jullie consumptie bonnen die bij het eten op vrijdag en de bbq op zaterdag kunnen worden ingewisseld.

Heeft u geen idee hoe dit er uit gaat zien? Klik hier voor het filmoverzicht van 2015

U kunt hier bekijken wat de kosten zijn voor het stoere meiden weekend 2017. Mocht u nog vragen hebben kijk dan eerst tussen de veel gestelde vragen. Maar mocht uw vraag er dan niet tussen staan stel hem gerust aan de organisatie.

Als u al een aanmelding heeft gedaan en u wilt toch nog een t-shirt bestellen, of nog extra shirts. dan kan dit hierd.

 

Hier kan je kijken wat het programma in 2016 te bieden had.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?