Over smw

Het is niet de eerste keer dat er op camping Starnbosch het stoere meiden weekend wordt georganiseerd. Al 7 keer eerder was het verboden terrein voor vaders en lastige broertjes. 

djembe leren spelen - stoere meiden weekendIn de afgelopen jaren zijn er al tal van leuke activiteiten voor de stoere meiden. Zo was er al een paarden- en hondenshow,  streetdanceworkshop, fakirshow, GPS-Geocache, Girl Power Games ( hoeveel powerrrr heb jij) en de barbecue-night mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Indien er nog energie over was konden de moeders en dochters zich uitleven op het sportveld op de springkussens en een survivalbaan. Ook is er al eens een gevecht gehouden tussen de moeders en dochters bij het Djembe-evenement met bergen trommels. Hoogtepunt was het uitvoeren van een zogeheten 'flashmob' in het centrum van Dalfsen. De moeders en dochters lieten een dans zien die ze geleerd hadden tijdens de dansworkshop, 

.

flashmob stoere meiden weekendHet stoere meiden weekend is eigenlijk ontstaan door vragen van de vaders. Die hadden al sinds 2007 hun vader en zoon weekend op camping Starnbosch maar vonden het ook leuk om hun dames het plezier te gunnen. (Voor de mannen ook wel lekker zo’n weekend alleen thuis en de afwas  gewoon  op het aanrecht kunnen laten staan).

In 2014 was er een groots programma met onder andere een zumba workshop en een avondspel in het bos. In 2015 kwam er nog eens klimmen en klauteren met de scouting bij en konijnenjacht. Middels een peilantenne moesten konijnen die waren voorzien van een zender worden opgespoord. Ook zeer gewild bij de dames was het douanespel op zaterdagavond en de zeskamp op zondagochtend. 

 

Zoals u al eerder kon lezen hebben we al wat edities van het stoere meiden weekend achter de rug.
Om u een impressie te geven wat u allemaal gemist heeft de afgelopen jaren hier wat foto's

kussengevecht - stoere meiden weekend dansen - stoere meiden weekend

huifkar - stoere meiden weekend

groepsfoto - stoere meiden wekend

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?