Nu mogen we alles verklappen!

stoere vrouwen sporten tijdens het stoere meiden weekendHet laatste open gat in het programma van het komende stoere meiden weekend is ingevuld. De stoere meiden krijgen op zaterdagochtend namelijk een bootcamp om de dames weer in een top conditie te krijgen. Alle spiergroepen worden na een rustige warming-up weer even soepeltjes getraind middels allerlei actieve maar vooral ook leuke oefeningen die voor iedereen op zijn eigen niveau zijn mee te doen. De bootcamp wordt gegeven door Sonja die we kennen van de Zumba les van vorig jaar. Sonja heeft na jaren van Zumba zich sinds kort gespecialiseerd in “total workouts” om je lichaam weer in top conditie te brengen.
Ook kunnen we jullie het onderwerp van onze creatieve activiteit verklappen. We gaan namelijk vogelhuisjes maken en deze daarna is even flink oppimpen in leuke kleurtjes of beplakken.
We hopen dat jullie het programma weer net zo leuk vinden als andere jaren. De organisatie heeft weer getracht om jullie een gevarieerd programma te bieden.
Lijkt het je als moeder leuk om met je dochter/dochters te gaan kamperen? Opgave is nog mogelijk!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?